Організація харчування в умовах адаптивного карантину

Відповідно постанови Головного державного санітарного лікаря України, яка регламентує роботу та вимоги щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину, наш навчальний заклад дотримується прописаних вимог  щодо організації шкільного харчування.

        У шкільній їдальні проведена заміна лінолеуму , придбано нові тюлі, пофарбовані стіни.  

Школа отримала засоби індивідуального захисту, антисептики та дезінфікуючі засоби.

Встановлено режим харчування за графіком. Відстань між столами становить 1,5 м, за одним столом розміщується не більше 4 учнів. Для зручності місця помічені знаками.

Забезпечені умови, щодо дотримання правил особистої гігієни – працюють рукомийники, встановлене рідке мило, паперові рушники, антисептичні засоби для обробки рук. Влаштоване місце для зберігання використаних масок та рукавичок.

Залишити відповідь