Педагогічна рада на тему «Удосконалення процесу виховання шляхом вибору ефективних форм виховної роботи (відповідно до Концепції «Нова українська школа»)».

25 березня 2021 року в закладі відбулася педагогічна рада на тему «Удосконалення процесу виховання шляхом вибору ефективних форм виховної роботи (відповідно до Концепції «Нова українська школа»)». У ході роботи розглядалися актуальні для сьогодення питання добору дієвих інтерактивних методів роботи із новітнім поколінням здобувачів освіти, відбулася презентація сучасних технологій.

Теоретичний блок, очолюваний заступником директора з виховної роботи Литвиненко Н.Л., був присвячений обговоренню умов формування ключових компетентностей учнів засобами виховної роботи. Співдоповідачі представили на розгляд такі питання: психологічні особливості дітей покоління Z та «альфа» (практичний психолог закладу Холод Ю.Л.); досвід проєктної діяльності у виховній роботі (педагог-організатор Кобренюк О.О.); роль класного керівника в організації виховного процесу (класний керівник 10-Б класу Шаповаленко І.П.).

Практичний блок було представлено у формі аукціону педагогічних технологій, у результаті чого колектив мав змогу ознайомитись із потенціями сучасних форм виховної роботи, що мають бути застосовані в ході освітнього процесу.

Педагогічна рада, що відбулася, засвідчила високий рівень майстерності  педагогічного колективу, його готовність до нових викликів сучасного світу.

Залишити відповідь