Новорічні свята – чарівні.

Новорічні свята – чарівні. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. Кожного Нового року свято інше, бо життя не стоїть на місці.
19 грудня в Криворізькій спеціалізованій школі № 118 для учнів 7-8х класів була проведена у сучасному форматі новорічна розважальна гра-змагання «Хто проти Грінча?». У програмі були ігри та конкурси, в яких діти брали участь із великим задоволенням, а також мали змогу проявити свої творчі здібності. Кожен клас змагався з казковим персонажем Грінчем, демонструючи свої таланти з хореографіі, акторської майстерності, спритності та кмітливості. Неперевершеними були: танок зі свічами, гімнастичний етюд, ораторська майстерність, збирання на швидкість кубіка Рубіка, розгадування ребусів тощо. У кінцевому результаті, зеленому монстрику не вдалося зіпсувати новорічне та феєричне свято. Всемогутній Грінч був засліплений талантами дітей та визнав іх перевагу. Грінча переможено! Продовжилось свято новорічною дискотекою.
Проведений захід подарував море позитиву та дитячих усмішок, гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива. З Новим 2020 роком! Нехай усім щастить!

Один комментарий для “Новорічні свята – чарівні.”

Залишити відповідь